Billiga sexleksaker.
      SEXDOCKOR - ÖVRIG INFORMATION

Våra sexdockor är av mycket hög kvalitet och är väldigt detaljerade. Här finner du användbar information.

BETALNING

-Full betalning i förskott. Det vanligaste betalningsalternativet är full betalning i förskott. Då levereras dockan direkt till din adress.

-50% i förskott. Ett alternativ är att du betalar 50% i förskott. I så fall levereras dockan till oss och du får hämta den här och betala resten hos oss när du får din docka. Vi befinner oss i Eneryda i södra Småland så det här alternativet är populärt bland våra kunder i Sydsverige.

-Full betalning hos oss. Vi har dockor hos oss för uppvisningssyfte. De är upp-packade och ofta inspekterade, men de är givetvis oskulder på alla vis och de är till salu. Det brukar vara populära standardmodeller. Om du har tur har vi precis den du vill ha och då kan du självklart komma hit och köpa henne av oss.

Det vanligaste betalningssättet är via bankgiro eller Swish.

Vi är naturligtvis mycket flexibla och har även andra betalningsmöjligheter. Du kan till och med betala kontant.

Kontakta oss så kan vi diskutera betalningsalternativ.


LEVERANS
Din docka levereras direkt till dej från fabriken i Kina. Den levereras av en helt vanlig kurir mycket diskret, ingen vet vad som finns i lådan utom du.

Din docka tar ungefär en vecka att tillverka. När hon är klar flygs hon via kurir till ett EU-tullklareringscenter i Budapest, Ungern. EU tullklarering tar mellan 1 till 3 veckor beroende på hur många försändelser de har att bearbeta. Du får ett UPS tracking nummer så fort hon har länmat Kina men det går inte in i UPS system innan hon har gått igenom tullklareringen. Efter dockan har gått igenom EU tullklarering skickas hon via UPS till dej. Det sista steget (UPS Ungern till Sverige) tar ca 3 arbetsdagar och under den tiden kan du bestämma exakta leveransdetaljer med UPS. Du kan till exempel ändra leveransdatum om det tilldelade datumet inte passar, du kan också ändra leveransen till att gå till ditt lokala UPS ombud om du inte har möjlighet att ta emot henne hemma. Totalt sett tar det hela 2 till 5 veckor. Genomsnittet är 15 arbetsdagar, men det händer som sagt att det kan ta upp till 5 veckor ibland.

En del av våra kunder föredrar att ha dockan levererad till oss och hämta dockan hos oss personligen. Vi befinner oss i Älmhults kommun i södra Småland och om du bor i södra Sverige kan vi även köra hem dockan till dej för ett rimligt pris. Kontakta oss om du är intresserad av detta alternativ.
  BETALNING OCH LEVERANS
Vi har några olika betalnings och leveransalternativ.

Kort Video av Löstagbar Vagina
  Löstagbar Vagina
Du kan välja fast eller löstagbar vagina för din sexdocka.
Den stora fördelen med en löstagbar vagina är att den är lätt att rengöra.
Den löstagbara vaginan är gjord av TPE precis som resten av dockan och är skönt texturerad för maximal njutning.
Den löstagbara vaginan är varmt rekommenderad.
Löstagbar vagina kostar inget extra.

  Dockornas detaljer.
Sexdockornas detaljer är mycket realistiska.
  Ögon och naglar
Våra dockor finns in fyra ögonfärger och två nagelfärger.
  Hudfärg
Våra sexdockor är vanligtvis tillgängliga i fem hudfärger. Blek, ljus, solbränd, brun, och mörkbrun. Vi har även andra hudfärger. Fråga oss så fixar vi det.
  Tillbehör
Med din sexdocka får du dessa tillbehör på köpet.
  Könshår
För 700 kronor extra kan du ha könshår på din sexdocka.

1. Lite könshår
2. Mellan könshår
3. Mycket könshår
  Stående Docka
För 1000 kronor extra kan din sexdocka kan ha specialfötter som låter henne stå på en specialplattform.

Normalfoten ser du till vänster. Till höger ser du specialfoten som hon kan stå med. Observera att du även behöver en specialplattform att ställa henne på.
STÖNFUNKTION   STÖNFUNKTION
Din docka går att få med stönfunktion för 1000 kr extra.

Viktigt att observera: Stönfunktionen är inte täckt av någon garanti. Den testas och fungerar perfekt när hon lämnar fabriken, men kan skadas under transport.

UPPVÄRMNINGSFUNKTION   UPPVÄRMNING
Din docka går att få med uppvärmningsfunktion för 1000 kr extra.

Viktigt att observera: Uppvärmningsfunktionen är inte täckt av någon garanti. Den testas och fungerar perfekt när hon lämnar fabriken, men kan skadas under transport.

  PENIS-INSATS
Med den här naturtrogna penisinsatsen för 700kr blir vilken docka som helst en she-male.
  SOFFLÅDA
Du kan lägga till en sofflåda för diskret förvaring av din docka för 5000 kr extra.

Sofflådorna finns i olika färger och storlekar. Vi har inte alla färger i alla storlekar, men fråga oss så kollar vi vilka färger som finns i den storlek du behöver.
  FLIGHT-CASE
Elegant flight-case för smidig transport och förvaring, 5000 kr extra.

Copyright Nibina