SEXDOCKOR SEXDOCKSFORUM
SEXLEKSAKSFORUM
Sveriges Billigaste Sexleksaker
Realistiska Sexdockor - toppkvalitet
       

SEXDOCKSFORUM HEM   SEXLEKSAKSFORUM

Tips för att välja rätt sexdocka?

Jörgen :
Är det nån som har några bra tips eller saker att tänka på när man ska välja en sexdocka? Jag vill köpa en men jag vill vara helt säker på att jag väljer rätt typ.

20170110

Sexdocka Tia
21500kr

PKH :
Det beror på dej Jörgen... Själv har jag en som är 140cm. Jag ville inte ha en större eftersom dom är betydligt tyngre. De riktigt korta är bara en meter och dom väger förstås annu mindre.
20170111

Sexdocka April
18900kr

Tobbe :
Jag lutade mot en större docka först men jag körde ner till Nibina och kollade och jag tyckte de stora var lite väl tunga att släpa på så jag beställde en 140 cm modell. Jag sparade 5000 på att gå ner i storlek också så det är ju ännu bättre. Min docka ligger i sängen för det mesta men ibland lägger jag henne i en låda om jag har främmat, det hade varit betydligt svårare att gömma en fullstorleksdocka.
20170203

Sexdocka Cherry
21500kr

Fredrik :
Jag valde den dockan som jag kännde mej mest attraherad till i den storlek jag kännde mej mest attraherad till. Jag kollade på alla dockor hos Nibina mycket noga och föreställde mej dem i olika höjd. En del huvuden passar bättre med störe kroppar och end del med mindre. Jag bestämde mej för en som jag gillade bäst. Jag körde ner och tittade på deras dockor, de hade inte den modellen jag gillade inne att tita på men de hade kroppen och den var perfekt. Jag beställde min docka och den är perfekt för mej. Prisskilnaden spelar inte så stor roll tycker jag, min kostade 23000 men när man betalar så mycket så kvittar det om det är plus minus ett par tusen. Välj med hjärtat och snoppen, inte med hjärnan.
20170218

Sexdocka Harmony
24700kr

Henry VIII :
Kolla på alla dockorna noggrannt och välj den du vill vakna jämte på morgonen.
5/2/2017

Sexdocka Amelia
21500kr

Arne :
Huvet är lätt att välja. Du tar det du tycker är snyggast. Kroppen är mer ett nyktert beslut. De är alla lika sköna men ju större de ör desto mer väger de. Dessutom blir de dyrare ju större de är.
5/4/2017

Sexdocka Uma
21500kr

Mattias :
Jag åkte till Nibina innan jag beställde min docka. Jag ville veta så mycket som möjligt innan jag köpte en. Alla dockorna känns likadana. Det som skiljer dem åt är bara utseendet och storleken. Jag köpte en 'Tara' som hon heter hos Nibina men jag funderade på andra modeller också. De är bra allihop och beslutet var mest angående ansiktet.
5/11/2017

Sexdocka Josephine
23100kr

Thomas :
När jag var nere hos Nibina hade de bara 2 stycken dockor inne. En 158cm och en 165cm. Båda med normalkropparna. Jag beställde en 158cm med de mindre brösten. Hon är likadan som den med normalkropp jag tittade på fast med mindre bröst. Det tog 3 timmar att köra dit men jag tycker det var värt resan. Det känns alltid säkrare att köpa något man har kollat på först. Jag är väldigt nöjd med min docka. Robert på Nibina hjälpte mej välja rätt docka för mej. Om jag inte hade kört ner hade jag troligtvis valt normalkroppen men jag tycker de mindre brösten är mer verkliga.
7/9/2017

Sexdocka Lilian
23100kr

Pelle :
Egentligen inte ett stort beslut. Om du väl har beslutat dej för att köpa en så kanske du funderar mellan två olika modeller som jag gjorde när jag köpte min docka. grejen är den att de dockor du väljer mellan är alla bra för dej och varje docka är lika skön att knulla så det spelar egentligen inte så stor vilken docka du väljer. Jag valde en 'Tia' 158cm men jag funderade också på en 165cm. Jag är mycket nöjd med min docka men jag hade säkert varit lika nöjd med en 165cm. Oroa dej inte för mycket för det här beslutet. Alla dockor är bra.
7/17/2017

Sexdocka Chastity
23100kr
SVARA PÅ ÄMNE:

Ditt Namn (valfritt):

  INFO  VANLIGA FRÅGOR  OM OSS  KONTAKT  BETALNING & FRAKT

Copyright Nibina