SEXDOCKOR SEXDOCKSFORUM
SEXLEKSAKSFORUM
Sveriges Billigaste Sexleksaker
Realistiska Sexdockor - toppkvalitet
       

SEXDOCKSFORUM HEM   SEXLEKSAKSFORUM

Underhåll av sexdockor

Anonym :
Vad behövs för underhåll så att dockan håller sig längre?

707 dagar sedan

Sexdocka Blair
21700kr

Dollman :
Det är inte så krångligt. Tre grejer att tänka på:

1. Jag brukar tvätta henne en gång i månaden med en våt handuk och lite antibakteriell tvål. Efter hon är torr brukar jag gnida in henne i lite kroppspuder. Det går att köpa speciellt puder för TPE men det är samma sak som vanligt kroppspuder från snabbköpet.

2. Rengör hålen du har använt efter du har använt dem med antibakteriell tvål och sätt i lite puder efter det har torkat. Jag köpte min docka från Nibina och jag fick ett rengöringsverktyg på köpet men om du har köpt din docka någon annanstans och inte har ett sånt verktyg så rekommenderar jag att du skaffar ett sånt. Om din docka har löstagbar vagina så är det superlätt. Det är många som är lata och använder kondom för att slippa rengöra men det tar ju bara en minut och jag hatar kondomer.

3. Förvara henne rak. Om du förvarar henne sittande eller i konstiga ställningar över lång tid kan hon deformeras. Det går att hänga henne från nacken i garderoben men det är jobbigt att lyfta upp henne så jag har min liggande i sängen.
707 dagar sedan

Sexdocka Candela
21900kr

Anonym :
Om du inte har använt henne på några månader så är det bra att tvätta och pudra henne innan du kör igång igen.
707 dagar sedan

Sexdocka Christina
19900kr

Jocke73 :
Torka henne aldrig med en hårtork efter du har tvättat henne, om det är för hett kan hon smälta lite. Och använd bara vattenbaserade glidmedel, altså inget vaselin. Också mycket viktigt att inte förvara henne i solljus.
707 dagar sedan

Sexdocka Electra
19900kr

Anonym :
Den vanligaste skadan på sexdockor är handlederna. Om man vilar hennes tyngd på hennes handleder när man sätter på henne bakifrån kan dom lätt skadas. Det är lättlagat men onödigt. Lägg en stor kudde under magen på henne så fixar du det.
706 dagar sedan

Sexdocka Juliana
16400kr

Jimmi :
Jo det är ju bra tips men det bör nämnas tycker jag att livslängden inte påverkas av månadliga tvättningar och pudringar, det är ju bara för att hon ska kännas skönare och inte bli klibbig när man svettas på henne. Det man tvättar av är ju sin egen svett. Jag tvättar min docka då och då men det är ju mer för att njutningen ska vara bättre, inte för livslängdens skull.
Det som kan skada henne är om du tappar henne på något skarpt, men det går att laga rätt lätt. Om du inte misshandlar din docka utan hanterar henne som en flickvän så håller hon hur länge som helst.
706 dagar sedan

Sexdocka Lindsay
17500kr

Christoffer :
Behövs inget riktigt underhåll bara lite pudring då och då så hon känns skön och len. Om du jämför hur mycket underhåll en kvinna behöver så är det ju ingenting alls.
647 dagar sedan

Sexdocka Agnes
19900kr

Mats :
Jag gör knappt inget underhåll alls. Jag torkar henne med en våt handduk ibland och pudrar henne efteråt men det är allt.
642 dagar sedan

Sexdocka Anna
19900kr

Rickard :
Jag brukar torka av henne med en våt handduk då och då och pudra henne efteråt eftersom jag brukar svettas på henne men nåt annat underhåll har jag aldrig gjort.
635 dagar sedan

Sexdocka Brooke
18500kr
SVARA PÅ ÄMNE:
Namn:Bifoga bild

    INFO  VANLIGA FRÅGOR  OM OSS  KONTAKT  BETALNING & FRAKT

Copyright Nibina