SEXDOCKOR SEXDOCKSFORUM
SEXLEKSAKSFORUM
Sveriges Billigaste Sexleksaker
Realistiska Sexdockor - toppkvalitet
       

SEXDOCKSFORUM HEM   SEXLEKSAKSFORUM

Ska jag hålla sexdockan hemlig?

Jim Beam :
Jag köpte nyligen en sexdocka, mycket nöjd, tack Nibina för bra produkt! Min fråga till forumdeltagarna är om ni håller er docka hemlig från människor i er omgivning eller inte. Snackar folk skit om en om man har en sexdocka eller tycker folk det är ok? Jag lutar åt att inte hålla henne hemlig eftersom det är enklare på det viset men jag kan förstå om en del blir chockade och oaccepterande? Är tacksam för svar från de vise i forumet.

681 dagar sedan

Sexdocka Anna
19900kr

Powershotman :
Jag har min i sängen. Jag gömmer henne inte men jag skyltar inte med henne heller. Finns ju dom som tar ut sina dockor i rullstol till parken.
679 dagar sedan

Sexdocka Brooke
18500kr

Jeppe :
Om du bor själv är det hur lätt som helst att hålla henne hemlig. Jag håller min hemlig från allmänheten men jag skyltar henne flitigt på nätet. Har satt upp ett tiotal videor där jag knullar henne.
677 dagar sedan

Sexdocka Bryony
21700kr

Anders :
Jag håller inte min sexdocka hemlig. Varför ska jag göra det? Jag har visat den för mina vänner. Alla är väldigt nyfikna. Jag har inte upplevt något negativt av att inte hålla min docka hemlig.
658 dagar sedan

Sexdocka Cathy
19900kr

HP :
Jag diskuterade mitt köp av en docka med mina kompisar innan jag köpte henne. Alla är mycket nyfikna och en av dem har köpt en också.
648 dagar sedan

Sexdocka Cecilia
19900kr

Daniel :
Det är ju upp till var och en. Jag har min docka i soffan vanligtvis. Mina kompisar vet att jag har en. När mina föräldrar kommer över brukar jag lägga undan henne.
605 dagar sedan

Sexdocka Celia
19900kr

Peter :
Jag höll min hemlig i början men efter ett tag så slutade jag gömma henne. Hon ligger i sängen för det mesta. Ibland sitter hon i soffan. Jag brukar täcka över kroppen så hon inte sitter näck och blir förkyld haha
594 dagar sedan

Sexdocka Chastity
23879kr
TILLFÄLLIGT SLUTSÅLD
SVARA PÅ ÄMNE:
Namn:Bifoga bild

    INFO  VANLIGA FRÅGOR  OM OSS  KONTAKT  BETALNING & FRAKT

Copyright Nibina