SEXDOCKOR SEXDOCKSFORUM
SEXLEKSAKSFORUM
Sveriges Billigaste Sexleksaker
Realistiska Sexdockor - toppkvalitet
       

SEXDOCKSFORUM HEM   SEXLEKSAKSFORUM

Vanlig kvinna efter sexdocka

Joe :
Är det någon som nånsin har bytt tillbaks till levande kvinnor efter dom har haft en sexdocka? Jag har haft sexdocka ett tag nu och jag skulle aldrig få för mej att skaffa en vanlig kvinna igen.

675 dagar sedan

Sexdocka Isabelle
18500kr

Tobias :
Det går att byta till riktiga kvinnor efter sexdockor men suget till dockor går aldrig ur huvet på dej. Du byter från ett perfekt sexliv till ett ok sexliv som har andra fördelar utöver sex. Men sexlivet får ju definitivt lida när du byter tillbaks till vanliga kvinnor.
673 dagar sedan

Sexdocka Lenore
17500kr

Nisse70 :
Jag har haft min sexdocka i några månader nu. Jag tänker aldrig byta tillbaka!
671 dagar sedan

Sexdocka Michelle
19900kr

RRCCR :
Efter en tid med sexdocka skaffade jag en flickvän. Det gick inte alls. Jag hade blivit sexuellt bortskämd av min docka. Flickvännen var helt enkelt inte hälften så bra i sängen. När jag låg med henne fantiserade jag om dockan.  Det höll i några månader och nu är jag lyckligt återförenad med min sexdocka.
670 dagar sedan

Sexdocka Olga
21900kr

BDD :
Jag har en sexdocka som jag använder när jag inte har en flickvän. När jag har flickvän så lägger jag tillbaks henne i sin låda. Ok, dockan är skönare på många vis men en tjej är ju ändå en tjej...
669 dagar sedan

Sexdocka Patricia
19900kr

Ville :
Jag pendlar mellan kvinnor och min sexdocka. Båda har fördelar.
666 dagar sedan

Sexdocka Stella
24900kr

Jerry :
Jo båda har fördelar som du säger men dockor har fler fördelar.
666 dagar sedan

Sexdocka Sugar
23900kr

XQ30 :
Jag byter aldrig tillbaks till kvinnor! ALDRIG!!! Jag ska dö med kuken i min docka!
665 dagar sedan

Sexdocka Yelena
21700kr

E33PM :
Nej har man väl provat på en sexdocka så är det svårt att vara utan. Jag har haft min docka i snart ett år och det är första gången i mitt liv jag har kännt mej helt tillfredställt hela tiden. Innan när man var singel fick man onanera hela tiden. Kåtheten tas ju hand om men hungern för sex är kvar. Sen när man har en flickvän så blir man tillfredsställd ibland men inte hela tiden. Man hungrar fortfarande efter sex. Jag onanerade nästan lika mycket när jag hade flickvän som när jag var singel. Nu när jag har min docka är jag helt och hållet tillfredsställd hela tiden. Det är en mycket befriande känsla. Min sexdocka är mer tillfredsställande än vilken kvinna som helst. Det här är ju något som varje sexdocksägare vet väl men som måste talas om för de stackars lidande män som inte har en ännu.
662 dagar sedan

Sexdocka Amabel
21900kr

Anders :
Jag försökte men det blev inte bra. Har man väl vant sej vid en sexdocka så är det svårt att avvänja sej. Och varför skulle jag vilja avvänja mej?
658 dagar sedan

Sexdocka Angela
16400kr

Jop83 :
Varför skulle man vilja byta tillbaka till en vanlig kvinna? Har man väl vant sej vid hur bra livet är med en sexdocka så är man ju idiot om man går tillbaks.
651 dagar sedan

Sexdocka April
14900kr

JD :
Jo jag försökte med en vanlig kvinna efter ett år med sexdocka. Det gick i några månader men inte mer. Om man har haft sexdocka vet man hur bra man har haft det och då är det svårt att inte gå tillbaka. Livet med en sexdocka är så mycket bättre.
648 dagar sedan

Sexdocka Darby
17500kr

Lucas :
Jag har aldrig tittat tilbaka sen jag blev sexdocksman.
645 dagar sedan

Sexdocka Dolly
19900kr
SVARA PÅ ÄMNE:
Namn:Bifoga bild

    INFO  VANLIGA FRÅGOR  OM OSS  KONTAKT  BETALNING & FRAKT

Copyright Nibina