SEXDOCKOR SEXDOCKSFORUM
SEXLEKSAKSFORUM
Sveriges Billigaste Sexleksaker
Realistiska Sexdockor - toppkvalitet
       

SEXDOCKSFORUM HEM   SEXLEKSAKSFORUM

Reparationer

Marcus :
Hur reparerar man en docka om den går sönder? Limmar man den med något slags speciallim eller?

5/16/2017

Sexdocka Waverly
23100kr

Mattias :
Jag har en liten flaska med TPE lösningsmedel som jag köpte ifall min docka skulle behöva repareras. Än så länge har jag inte använt det men det är bra att ha.
5/16/2017

Sexdocka Corinna
23100kr

Niklas :
Ok du måste vara ytterst försiktig med TPE lösningsmedel. Det löser upp TPE och sen går det tillbaks till fast form. Om du spiller lite på fel ställe blir det inte bra. Jag brukar smälta materialet istället med en lödkolv. Det är lättare att kontrollera reparationen på så sätt. Båda funkar bra men jag är för skraj för lösningsmedel.
5/16/2017

Sexdocka Lindsay
21500kr

Valle75 :
Det går ju att limma TPE med Karlssons Klister men det blir ett hårt ärr där du limmar så det är inte att rekomendera. Lösningsmedel funkar bra som sagt ovan men jag håller med Niklas. Lödkolv är det bästa redskapet.
5/16/2017

Sexdocka Tara
23100kr

Andreas :
Jag har en liten flaska med TPE lösningsmedel som jag beställde från England. Min docka är från Nibina men de verkar inte gilla lösningsmedel så värst mycket. Det är ett rätt aggressivt lösningsmedel så jag förstår Nibina oro att deras kunder ska skada sej eller skada sina dockor men det är ju bra att ha om man ska fixa något. Jag har inte använt det ännu. Jag har haft en liten skada på foten som jag fixade med en tändare. Om du ska fixa något på din docka så kolla på youtube först. Det finns massor med videos där du kan lära dej vad du ska göra och vad du ska vara försiktig med innan du hugger i.
5/17/2017

Sexdocka Angela
19400kr

Rolf :
Du kan köpa TPE lösningsmedel från ett otal ställen på nätet och om du kan köpa det i järnaffärer. Det är en stark kemikalie så det är en massa säkerhetsregler angående frakt och förvaring så det är bättre att bara köpa det hos järnhandlaren än att beställa det på nätet.
5/31/2017

Sexdocka Callie
18900kr
SVARA PÅ ÄMNE:

Ditt Namn (valfritt):

  INFO  VANLIGA FRÅGOR  OM OSS  KONTAKT  BETALNING & FRAKT

Copyright Nibina