SEXDOCKOR SEXDOCKSFORUM
SEXLEKSAKSFORUM
Sveriges Billigaste Sexleksaker
Realistiska Sexdockor - toppkvalitet
       

SEXDOCKSFORUM HEM   SEXLEKSAKSFORUM

Specialsexgungor för sexdockor

Björn :
Är det någon som vet om det finns någon slags sexgunga som är gjord speciellt för sexdockor och inte för vanliga människor? Jag har en takgunga som är gjord för vanliga människor men jag har insett att det är en del saker som kunde ha gjorts bättre om den hade varit gjord för dockor. En sak som skulle vara bra vore om man kunde sätta i dockan och sen hissa upp gungan. Som det är nu får man ju lyfta i henne och hon väger lite över 30kg. Jag har gjort lite anpassningar själv men det perfekta vore om det fanns en sexgunga som var speciellt gjord för dockor.

665 dagar sedan

Sexdocka Bryony
21700kr

Jonas :
Jo det du säger om hissbara gungor stämmer helt. Jag har hängt min takgunga i ett rep som glider i takkroken och fästs i en krok på väggen så jag kan hissa upp gungan efter jag har satt i min docka. Annars blir det ett jädra lyftande.
663 dagar sedan

Sexdocka Cathy
19900kr

XLO :
Helt vanlig sexgunga med säte är bäst! Om du kan så är det bäst om den är vit och inte svart som de flesta gungorna är så den inte färgar av sig. Annars kan du plocka isär den och tvätta textildelarna först.
72 dagar sedan

Sexdocka Cecilia
19900kr
SVARA PÅ ÄMNE:
Namn:Bifoga bild

    INFO  VANLIGA FRÅGOR  OM OSS  KONTAKT  BETALNING & FRAKT

Copyright Nibina