SEXDOCKOR SEXDOCKSFORUM
SEXLEKSAKSFORUM
Sveriges Billigaste Sexleksaker
Realistiska Sexdockor - toppkvalitet
       

SEXDOCKSFORUM HEM   SEXLEKSAKSFORUM

Leverans

Henke :
Hej hopp! Väntar på min docka men undrar om paketet är tungt ( ca 36 kg) och så stort att man typ behöver en pirra för att få hem sin nya älskling? Har ej bil btw.Mvh/ Henke

586 dagar sedan

Sexdocka Sugar
23900kr

Red. :
Tjena Henke, ingen fara, hon levereras hem till din dörr :)
mvh Robert
586 dagar sedan

Sexdocka Yelena
21700kr

Per :
UPS snubben hjälpte mej att släpa upp lådan till 3:e våningen. Det hade gått utan hjälp men det går lätt om man är två.
586 dagar sedan

Sexdocka Amabel
21900kr

Nisse :
Ok, viktigt tips... UPS ringer dej när de levererar och jag var knäpp nog att be dem att leverera till mitt jobb där jag mötte dem i parkeringsplatsen och la lådan i bilen. Problemet är att jag bor i ett höghus så jag fick släpa upp henne själv. Jag ville inte be om hjälp eftersom jag inte ville att mina grannar skulle veta att jag hade köpt en sexdocka. Om du bor i ett höghus säg till UPS att leverera till din adress och möt dem där så slipper du bära upp henne.
586 dagar sedan

Sexdocka Angela
16400kr

Henke :
Ok! Tack för era svar / Mvh Henke
585 dagar sedan

Sexdocka April
14900kr

Oskar :
Var snäll mot UPS för de behöver inte hjälpa dej bära upp lådan för trapporna. Om föraren är snäll så gör han det men han behöver inte om han inte vill. Om du vill vara helt säker på att han ska hjälpa dej så fejka en skada. Slå in handen i bandage och be honom hjälpa dej eftersom du har skadat handen.
585 dagar sedan

Sexdocka Darby
17500kr

John :
Klart de hjälper dej ta upp henne. Det är sant att de inte måste men vad vore det för jädra typer om de inte ville hjälpa nån att ta upp en 40kg tung låda. Bara du är vänlig med dem så hjälper de dej.
584 dagar sedan

Sexdocka Dolly
19900kr

Peter :
Kommer de med UPS nuförtiden? Min kom med Fedex men det var ett tag sen.
582 dagar sedan

Sexdocka Eliza
19900kr

Johan :
Min kom med UPS. Köpte henne i våras. Det var inga problem alls. De tog in lådan i hallen. Jag bor i ett vanligt hus men det är lite brant att komma in. Jag tror de ska leverera till din dörr. Om du bor i ett höghus så ska de ta upp lådan till din dörr. De behöver inte ta in den men till dörren ska den. Det heter till och med Door-to-Door så det ska hela vägen till dörren.
578 dagar sedan

Sexdocka Holly
19900kr

Mattias :
Ja UPS är det egentligen fast det är var Jetpak som levererade för UPS när min kom. Jag och Jetpak killen bar upp henne tillsammans till andra våningen där jag bor.
570 dagar sedan

Sexdocka Maxine
19900kr

Mange :
UPS centralkontor är rätt hemska att ha att göra med men leveranschaufförerna är hur schyssta som helst. Centralkontoret säger att de inte ringer inan de kommer men det gör de ju ändå. Det viktiga var att hon kom fram utan problem. UPS är som nån slags militärarme. Svårt att prata med dem men de får allt gjort rätt och effektivt verkar det som.
547 dagar sedan

Sexdocka Melanie
17500kr

Nicke :
Min leverans gick hur lätt som helst. De kom när de skulle och tog upp lådan för trapporna. Jag bor ett par trappor upp så det var tur de tog upp henne.
543 dagar sedan

Sexdocka Blair
21700kr

Micke :
Jag hade samma problem som Mange! Ringde dem och undrade om de hade mitt telefonnummer och om de ringde innan, de sa att det inte ingick i tjänsten, på webben stod det bara att leveransen skulle ske på slutet av dagen, och de höll tydligen på till 19 och arbeta så det blev en lång kväll att sitta hemma och vänta och inte ens kunna gå ut med hunden, men de som levererade ringde innan och kollade om jag var hemma! varför kunde inte UPS sagt det så kunde man ju ha gjort lite annat under tiden?? :)
543 dagar sedan

Sexdocka Candela
21900kr
SVARA PÅ ÄMNE:
Namn:Bifoga bild

    INFO  VANLIGA FRÅGOR  OM OSS  KONTAKT  BETALNING & FRAKT

Copyright Nibina