SEXDOCKOR SEXDOCKSFORUM
SEXLEKSAKSFORUM
Sveriges Billigaste Sexleksaker
Realistiska Sexdockor - toppkvalitet
       

   HENNE > Dildos & Stavar

Doc Johnson
Dick Rambone Dong - 218 kr


   Dick Rambone Dong har 3 omdömen.
Ja jo den är längre än den behöver vara. Men annars är den helt perfekt. Det är den grövsta grej jag får in där bak och det går tack vare formen och mjukheten på den. Ollonet är mindre än resten av kuken vilket gör att den går in lätt. Dessutom är de...
LÄS MER

SNABBLAGER - LEVERANSTID 1 TILL 2 ARBETSDAGAR
MJUKHET: 4 (1 = mycket mjuk, 7 = hård)

Skin-coloured super dong made of rubber, with excitingly pronounced veins. The extra feature: the suction base - makes him stand still whenever you want him to!
Size: 42 cm,Diameter 5-6 cm. Free of phthalates according to EU regulation REACH.
Märke: Doc Johnson
Färg: Flesh
Material: Silagel. PVC.
Ytterdiameter: 5,0 - 6,0 cm
Förpackninsstorlek: 560 x 180 x 90 mm
Förpackningsvikt: 1690 gr
Total längd: 42 cm
Ursprungsland: US
  
   Omdömen om Dick Rambone Dong:

Ja jo den är längre än den behöver vara. Men annars är den helt perfekt. Det är den grövsta grej jag får in där bak och det går tack vare formen och mjukheten på den. Ollonet är mindre än resten av kuken vilket gör att den går in lätt. Dessutom är det övre segmentet ca 10cm något grövre än nedanför så man får en mycket liten men märkbar puckeleffekt som är jätteskön efter man har vant sej vid storleken efter ett par minuter. Den har också perfekta ådringar längs som gör den ännu skönare. Jag får bara in ca 20 cm för det mesta ibland 25 men aldrig mer än så. Så ja om den hade varit hälften så lång hade det räckt men den är ändå min favorit.
   Andreas
Det här är ett riktigt monster. Klart man inte får in hela men den biten som får plats känns otroligt skön och uppfyllande. Den hade varit lika skön om den var hälften så lång men den hade inte sett lika imponerande ut.
   Jenny
Den här kuken är löjligt lång. Den är även mycket grov men inte extremt grov. Den går att få in men absolut inte hela vägen. Det är mer en psykologisk grej. Jag blir kåt när man ser den och fantiserar om att den ska gå in i min kropp. Men sen när den väl ska in så får ungefär hälften plats.
   Anonym

Skriv ett omdöme om Dick Rambone Dong:
Namn:


Bifoga bild

  

  INFO  VANLIGA FRÅGOR  OM OSS  KONTAKT  BETALNING & FRAKT

Copyright Nibina