SEXDOCKOR SEXDOCKSFORUM
SEXLEKSAKSFORUM
Sveriges Billigaste Sexleksaker
Realistiska Sexdockor - toppkvalitet
       

   BÅDA > Anal Dildos
   ANALT > Anal Dildos


Jolly buttcock dildo - 78 kr


   Jolly Buttcock Dildo har 3 omdömen.
Jo jag stoppar Jolly i baken rätt ofta. Den är perfekt som extra stimulans i baken. Om den vore större eller hårdare hade den tagit över helt men som den är ger den exakt rätt mängs stimulans. Jag brukar köra in den i botten och parkera den där och d...
LÄS MER

SNABBLAGER - LEVERANSTID 1 TILL 2 ARBETSDAGAR
MJUKHET: 3 (1 = mycket mjuk, 7 = hård)

Bendable jelly dildo with a pronounced glans, throbbing veins and small testicles. The sleek shaft stands on a strong suction cup base. Colour: red with transparent tip.
Size: 17 cm,Diameter 3-3.5 cm.

Färg: Red
Material: PVC
Ytterdiameter: 3 -3,5 cm
Förpackninsstorlek: 265 x 150 x 60 mm
Förpackningsvikt: 224 gr
Total längd: 17 cm
Ursprungsland: CN
  
   Omdömen om Jolly Buttcock Dildo:

Jo jag stoppar Jolly i baken rätt ofta. Den är perfekt som extra stimulans i baken. Om den vore större eller hårdare hade den tagit över helt men som den är ger den exakt rätt mängs stimulans. Jag brukar köra in den i botten och parkera den där och den stimulerar skönt på så vis. När jag vill ha extra stimulans ger jag den några långa drag och då känns det som om man exploderar av lust!
   Therese
Liten men mycket väö formad för att ge riktigt skön njutning för att inte vara speciellt stor. Den är grövre och vågigare mot toppen och det gör den extra skön på vägen ut.
   Robin
Jag har en Jolly Buttcock och som namnet antyder så är den gjord för rumpan. Den är mycket väl gjord för ett så lågt pris. Mycket skön leksak som intensifierar orgasmerna på ett jätteskönt sätt. Vi brukar använda den med min man när vi älskar. Mest på mej men på honom ibland också.
   Anna

Skriv ett omdöme om Jolly Buttcock Dildo:
Namn:


Bifoga bild

  

  INFO  VANLIGA FRÅGOR  OM OSS  KONTAKT  BETALNING & FRAKT

Copyright Nibina