SEXDOCKOR SEXDOCKSFORUM
SEXLEKSAKSFORUM
Sveriges Billigaste Sexleksaker. Realistiska Sexdockor - toppkvalitet
       


  

Sexdocka Jamie 150cm

12000 kr - fri frakt
ALLA SEXDOCKOR


S-Dockorna är ett mer ekonomiskt val. De har samma höga kvalitet, samma material, samma känsla, och fungerar på samma sätt som de andra dockorna men är något mindre realistiska än de andra dockorna. LÄNGD: 150 cm
BRÖST: 82 cm
MIDJA: 48 cm
HÖFT: 75 cm
VIKT: 25 kg
MATERIAL: TPE med metallskelett
ÖPPNINGAR: Vagina, Mun, Anus

Jamie som hon är konfigurerad på de här bilderna kostar 12000 kr (inklusive frakt och moms). Här är fler sexdockor med samma kropp som Jamie

Jamie som du ser på bilderna har 150 cm S-Kropp. S-Dockorna är ett mer ekonomiskt val. De har samma höga kvalitet, samma material, samma känsla, och fungerar på samma sätt som de andra dockorna men är något mindre realistiska än de andra dockorna. Hon är även tillgänglig med S-Kropparna nedan.S-Kroppar:
150 cm S-Kropp - 12000 kr
168 cm S-Kropp - 13000 kr


Om du gillar den här dockan men föredrar annat hår eller annan ögonfärg, säg till so fixar vi det. Kolla runt på de andra dockorna och se vilket hår du gillar bäst, det kostar inget extra.

Dockan tillverkas efter dina specifikationer och skickas till dej direkt från fabriken i Kina
Frakt, moms, tull och allt annat är inkluderat i priset, du betalar inget extra.
Leveranstid: 2-4 veckor
Du kan lägga till 10 års garanti på den här dockan för 3000 kr extra (garantikostnaden är för kroppen på bilderna, andra kroppar kan ha annan garantikostnad)

Du kan betala via Bankgiro, Swish, Kontoöverföring, mm.
Kontakta oss för att diskutera din beställning i detalj och för betalningsalternativ. Kontakta oss gärna också om du har några frågor.

Glöm inte att säga till om du vill ändra hår, ögonfärg, eller hudfärg.
Copyright Nibina