Skandinaviens billigaste sexleksaker.

DISKRETION, BETALNING, OCH FRAKT


DISKRETION

Vi förstår hur viktigt diskretion är för dig när du handlar sexleksaker. Det är inte samma sak som att köpa andra saker. När du handlar på Playtoys är din beställning 100% hemlig! Din bank vet inte vad du har beställt, Paypal vet inte vad du har beställt, Visa och Mastercard vet inte vad du har beställt, staten vet inte vad du har beställt. Den enda som vet vad du har beställt är du!

- Vi anger inte produktens namn eller beskrivning i någon som helst dokumentation med betalningsbolag, banker, eller skatteverket. Det står ett produktnummer och ordet "leksak" som produktbeskriving. På så vis kan ingen få reda på vad du har beställt. Det är bara i kommunikationer med oss direkt och på ditt papperskvitto som medföljer din beställning som du ser namnet på produkterna du har beställt.

- Vår kundvagn går på Paypal, det är den mest diskreta av de etablerade betalningslösningarna. Andra betalningsbolag säljer din information vidare till reklambolag, du vet aldrig vem som får reda på vad du har handlat när du handlar hos andra än oss.

BETALNING

-BANKKORT - Vanligaste betalningssättet är bankkort via Paypal. Vi tar Visa, Mastercard, American Express, och Discovery via Paypal.

-PAYPAL - Du kan givetvis också betala direkt via Paypal om du har ett Paypal konto.

     -POSTFÖRSKOTT - Kontakta oss om du vill betala med postförskott, det kostar vanligtvis 64 kronor extra.

-BANKGIRO, BANKÖVERFÖRING, SWISH - Du kan betala med diverse direktöverföringsmetoder om du vill. Kontakta oss om du vill göra det.

-KONTANT - Vi kan inte ansvara för kontanter som kommer med posten. Du kan betala kontant i person hos oss om du vill, det blir givetvis ingen frakt i så fall.
     INSTRUKTIONER FÖR POSTFÖRSKOTT, DIREKTBETALNING, BANKGIRO, SWISH, MM..
Om du vill använda ett av de tre alternativen till vänster lägg först till dina varor i kundvagnen.
Kopiera sedan informationen från kundvagnen och skicka den till oss när du beställer.
Om du beställer via telefon underlättar det om du har den informationen tillgänglig.


FRAKT

-SNABBLAGER - Produkter på snabblager skickas ut samma dag eller följande dag om beställningen kommer in sent på dagen. Det tar vanligtvis 1 till 2 arbetsdagar att komma fram (3 dagar till norra Norrland och Gotland).

-BAKLAGER - Produkter på baklager tar vanligtvis 1 till 3 veckor att komma fram. För att kunna ha Sveriges lägsta priser har vi valt att ha färre produkter på snabblager och fler på baklager så vi inte behöver ha en stor lagerlokal som kostar pengar och höjer priserna för våra kunder. Ibland får man vänta en vecka eller två men det är alltid billigast.

-POSTNORD - Vi skickar det mesta med Postnord. Undantaget är mycket stora och tunga produkter som t.ex. stora sexdockor.

-DISKRET LEVERANS OCH PAKETERING - Allt skickas i diskreta paket. Det syns inte vad som finns i paketet och det står inget om innehållet på paketet.
        Så här ser våra paket ut:
        

Om du har frågor angående betalning, frakt, eller något annat kontakta oss gärna.

Copyright Nibina